Societat 18/11/2013

Festival de Cinema Independent de Barcelona

'L'Alternativa' comptarà amb una programació especial per celebrar els seus 20 anys de trajectòria

Ara
1 min
Cartell promocional del Festival de Cinema Independent de Barcelona 2013

BarcelonaDel 18 al 24 de novembre torna el Festival de Cinema Independent de Barcelona, conegut amb el nom de 'L'Alternativa'. Amb motiu de la seva 20a edició el festival compta aquest any amb una programació especial, formada per 11 llargmetratges i 17 curtmetratges en competició.

Entre d'altres, es podrà veure l'estrena a Espanya de títols com '36', de Nawapol Thamrongrattanarit, 'Bellas mariposas', de Salvatore Mereu, o 'Das merkwürdige Kätzchen (L'estrany gatet), de Ramon Zürcher. Un dels atractius d'enguany serà la programació de 22 dels films més representatius que han passat per 'L'Alternativa' aquests 20 anys.

La secció 'Panorama' continua donant suport als creadors espanyols i exhibirà, entre d'altres, els nous films de Jorge Tur, Juan Barrero, Chico Pereira, Lluís de Sola i Rubén Margallo.

Així mateix, 'Petits experiments' oferirà al públic infantil l'obra de l'animador japonès Osamu Tezuka i dos dels primers curts de Nick Park. A més, la directora japonesa Maya Yoneso impartirà un taller per a totes les edats.

A les jornades professionals, el festival reunirà experts del cinema independent per debatre i aprendre models i eines de producció i finançament.

Les projeccions del festival tindran lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), a la Filmoteca de Catalunya i a l'Institut Francès de Barcelona.

stats