Societat 16/05/2017

La fiscalia demana quatre anys de presó per a un mosso per gravar companyes en roba interior

Va amagar la càmera en una bossa d'esport en el vestidor d'una comissaria de Badalona

Europa Press
1 min
Imatge d'arxiu d'una càmera de gravació / GETTY

BadalonaLa fiscalia ha demanat 4 anys de presó per a un agent dels Mossos d'Esquadra per haver gravat presumptament amb una càmera oculta un total de 17 companyes en roba interior als vestidors d'una comissaria de Badalona (Barcelonès).

La fiscal acusa l'agent de la unitat d'investigació dels Mossos de Barcelona Iván P. de 17 delictes de descobriment i revelació de secrets, pels quals també reclama que indemnitzi amb 10.000 euros cada agent.

Els fets van tenir lloc entre desembre del 2014 i el 19 de juliol del 2015 en unes dependències dels Mossos a Badalona: l'acusat hauria col·locat en els bancs del vestidor femení un dispositiu de gravació "ocult en una bossa d'esport".

Així, "amb l'ànim de menystenir la intimitat de les seves companyes", Iván P. hauria procedit, d'acord amb la fiscalia, a gravar les imatges de fins a 17 companyes mentre es canviaven per observar-les en roba íntima i mostrant diverses parts del cos.

La targeta de memòria de la càmera intervinguda contenia 45 imatges dels vestidors, en 18 de les quals hi apareixien les agents en roba interior, segons l'escrit d'acusació de la fiscalia, en un cas que està pendent de judici.

stats