Societat 26/02/2019

Foment insisteix en la millora i modernització de la xarxa de Rodalies

S'estan executant nou actuacions a la R-4, la línia afectada per l'accident de Castellgalí

Ara
1 min
El tram de les vies de Rodalies on hi va haver l’accident de tren, a Castellgalí.

BarcelonaEl govern espanyol ha reiterat avui el seu compromís amb la modernització, el manteniment i la millora de la seguretat de la xarxa de Rodalies, especialment a la R-4, una de les dues línies afectades per l'accident de Castellgalí. Segons un comunicat emès pel ministeri de Foment, el secretari d'estat d'Infraestructures, Transport i Habitatge, Pedro Saura, s'ha compromès a fer un seguiment exhaustiu dels plans d'inversió en aquesta línia i a mantenir un diàleg fluït amb els representats de les institucions implicades.

Saura ha insistit avui en una reunió amb els alcaldes de Manresa, Castellgalí, Castellbell i el Vilar i Vacarisses, el Consorci Viari de la Catalunya Central, el Consell Comarcal del Berguedà i el Consell Comarcal del Solsonès atesa la importància de "mantenir un clima de cordialitat" entre institucions per tal de millorar el servei.

Saura també ha recordat als assistents que, actualment, s'estan executant nou actuacions a la línia de rodalies afectada i que hi ha 11 obres en licitació. A més, també ha dit que hi ha 40 projectes previstos, la majoria dels quals es troben en fase de redacció.

stats