Societat 28/02/2015

Forcades: "No descarto fer de frontissa en una candidatura CUP-Podem el 27-S"

Una de les líders de Procés Constituent admet a Catalunya Ràdio que se sent més propera a David Fernàndez que a Pablo Iglesias i que li agradaria sortir a les enquestes per saber quin suport real tenen com a força, i creu que si fos diputada hauria de deixar de ser monja

A.s.
1 min
Teresa Forcades

BarcelonaLa monja Teresa Forcades, una dels líders del moviment Procés Constituent, ha explicat a Catalunya Ràdio: "No descarto fer de frontissa en una candidatura CUP-Podem el 27-S". També ha admès que ella se sent més propera a David Fernàndez que no a Pablo Iglesias, encara que a les eleccions municipals de Barcelona s'hagin aliat amb Podem i no amb la CUP.

Tot i això, Forcades també comenta que "la nostra diferència amb la CUP és que a Procés Constituent tenim gent que no és independentista de cor, però que defensa que potser la ruptura amb Espanya és la millor manera per canviar les coses". I ha afegit que li agradaria sortir a les enquestes per calibrar el suport real que té el seu moviment.

Davant la pregunta de si serà diputada a partir del 27 de setembre vinent, Forcades no ho ha volgut assegurar, però ha dit que abans hauria de prendre la decisió de si seguir sent monja, ja que ella creu que seria incompatible.

stats