Societat 26/01/2015

El papa Francesc rep en audiència privada el cardenal Sistach

En la trobada, que ha tingut lloc aquest matí a la Ciutat del Vaticà, l'arquebisbe de Barcelona l'ha informat de la segona etapa del Congrés Internacional de Pastoral de les Grans Ciutats, celebrat a la capital catalana

Acn
1 min
El papa Francesc i el cardenal Martínez Sistach

BarcelonaEl papa Francesc ha rebut aquest dilluns en audiència privada el cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach. Segons ha informat l'Església arxidiocesana de Barcelona, la trobada ha tingut lloc aquest matí a la Ciutat del Vaticà i s'ha dut a terme a petició de l'arquebisbe de Barcelona.

En la reunió amb el pontífex, el cardenal Martínez Sistach l'ha informat detalladament de la segona etapa del Congrés Internacional de Pastoral de les Grans Ciutats, celebrada a Barcelona, de la publicació de les cartes del Congrés en diverses llengües i de la creació de la Fundació Antoni Gaudí per a les Grans Ciutats.

L'arquebisbe de Barcelona ha aprofitat per traslladar-li "la reflexió" que s'ha iniciat a l'arxidiòcesi sobre l'aplicació dels continguts del Congrés i del seu discurs en l'audiència del 27 de novembre passat a la pastoral d'aquesta diòcesi urbana.

La trobada entre el Papa i el cardenal Sistach també ha permès analitzar diferents temes relacionats amb l'Església arxidiocesana de Barcelona.

stats