Societat 22/12/2012

La grossa queda molt repartida i 4 milions d'euros van a parar al barri de la Verneda, a Barcelona

El 76058 ha portat sort a Barcelona, al barri de la Verneda, on s'han repartit quatre milions d'euros, però també esquitxa l'Hospitalet, Ripollet, Castelldefels, Igualada, Manises, Alaquàs i Andorra La Vella, entre d'altres localitats. El gruix ha anat a parar a la localitat madrilenya d'Alcalà de Henares

Ara
2 min
L'administració 115 de Barcelona ven part de la grossa

BarcelonaLa grossa ha arribat a les 10.07 hores i ha estat per al 76058, valorat en 4 milions d'euros la sèrie. El premi ha estat molt repartit. Una part ha anat a parar a Barcelona, al barri de la Verneda, on s'ha venut una sèrie, però també a l'Hospitalet, Igualada, Castelldefels i Ripollet, ciutats en les quals se n'han venut diversos dècims. També ha esquitxat, Andorra la Vella i les localitats valencianes de Manises i Alaquàs. El 76058 l'han cantat els nens Ismael Rastrelli i Sherley Fonseca.

El número ha estat dotat amb quatre milions d'euros per sèrie (400.000 euros per dècim). Es tracta d'un premi molt repartit, ja que també han resultat afortunats diversos indrets de l'Estat.

De fet, el gruix de la Grossa se n'ha anat a la localitat madrilenya d'Alcalà de Henares, on s'han venut a majoria de sèries, mentre que l'Estat també n'ha sortit directament beneficiat després que es tornessin una trentena de sèries d'aquest número, concretament de la 143 a la 161 i de la 170 a la 179.

Fortuna a un barri obrer de Ripollet

A Catalunya, s'ha venut una sèrie, la 138, a l'administració número 115 del barri de la Verneda de Barcelona; i dues més a Ripollet i Castelldefels. La Grossa ha estat el primer premi de la rifa de Nadal durant el sorteig que se celebra al Teatro Real de Madrid i ha sortit quan passaven uns sis minuts de les deu del matí.

Somriures i alegria al barri del Pont Vell de Ripollet (Vallès Occidental) on Carmen Jiménez, propietària de la botiga Petit Món, ha venut una butlleta del 76.058, sèrie 139, fracció 4. Ampolles de cava i alegria entre els veïns del barri, tot i que encara es desconeix qui ha estat la persona agraciada amb la sort. Tot i no estar agraciades amb el premi, tant Jiménez com la dependenta Aurora Lledó, han assegurat estar molt contentes per haver repartit el premi, més encara en un barri "on es necessita molt". No és la primera vegada que El Petit Món dóna un premi, ja que el desembre del 2011 van donar un primer premi de la Primitiva i el febrer del 2012 un primer premi de la Loteria del dissabte.

Altres punts de l'Estat afortunats han estat Burgo de Osma (Sòria), Villamartin (Cadis), Telde (Las Palmas), Ceuta o Madrid. Ha estat el primer premi de la rifa de Nadal durant el sorteig que se celebra al Teatro Real de Madrid.

stats