Un home dispara una mossa d'esquadra amb la pistola d'un altre agent

L'armilla antibales de l'agent ha aturat les bales però ha hagut de ser atesa pel Servei d'Emergències Mèdiques

Una agent dels Mossos d'Esquadra ha rebut diversos trets de pistola d'un home que anava a arrestar aquesta tarda a les 18.30 a Santa Coloma de Gramenet, segons han confirmat fonts dels Mossos d'Esquadra. L'armilla antibales que duia ha aturat els projectils i estaria fora de perill, però, tot i això, el Servei d'Emergències Mèdiques l'ha hagut d'atendre arran de l'impacte.

L'autor del tiroteig, l'home que havien d'arrestar els agents, hauria disparat amb una arma d'un company de la mossa que ha quedat ferida, segons han confirmat fonts policials. Dos agents més han acabat contusionats en la disputa. Oficialment, però, els Mossos d'Esquadra diuen que encara s'està investigant com ha anat tot. L'agressor, que tenia una ordre de detenció i segons la policia causava aldarulls al carrer, ha acabat arrestat per intent d'homicidi i atemptat a agents de l'autoritat.

Fa dues setmanes, un home de 50 anys del Prat de Llobregat ja  va robar una arma a un agent dels Mossos i va disparar dues vegades a un altre agent, tot i que llavors no va passar res perquè l'arma no estava carregada.

Portar, o no, l'arma a punt és una decisió que pren cada mosso. Alguns la munten per respondre en situacions més ràpides i d'altres no ho fan, com en aquest cas, per evitar que la faci servir una altra persona.