Societat 01/02/2011

Els homes perdonarien una infidelitat de la seva dona, però amb una altra dona

Un estudi assegura que el 50% dels homes perdonaria una infidelitat si és amb una altra dona. L'estudi ha estat realitzat per la Universitat de Texas

Redacció
1 min

BarcelonaLa meitat dels homes assegura que perdonaria una infidelitat de la seva dona sempre i quan fos amb una altra dona. Aquest és el resultat d'un estudi publicat a la revista especialitzada en psicologia Personality and Individual Differences i de què s'ha fet ressò la revista Time.

Investigadors de la Universitat de Texas van enquestar 718 estudiants universitaris per tal de conèixer quines serien les seves reaccions davant d'una hipotètica infidelitat de la seva parella. Els resultats van ser molt clars: els homes perdonarien en molts més casos una infidelitat de la seva dona amb una altra dona que no pas amb un home. Només un 22% dels enquestats perdonaria una infidelitat amb un altre home.

Les dones no ho tenen tan clar. Segons aquest estudi, un 28% de les enquestades perdonaria una infidelitat amb una dona i només un 21% perdonaria el seu home si l'enganyés amb un altre home.

stats