Societat 20/01/2015

ICV-EUiA de Gavà reclama al seu soci de govern que faci cessar Gibanel després de l'emissió de 'Ciutat Morta'

Els ecosocialistes titllen de "molt greu" l'actitud del cap de la Policia Local per presentar la demanda que va motivar la versió reduïda del documental

Acn
1 min

GavàEl grup municipal d'ICV-EUiA de Gavà demana als seus socis de govern del PSC que facin cessar Víctor Gibanel com a cap de la Policia Local després de l'emissió, aquest dissabte, del documental 'Ciutat Morta'. "La coalició considera injusta i inacceptable la imatge negativa que s'està donant de la ciutat per culpa de l'agent que va censurar 'Ciutat Morta'", afirmen en un comunicat els ecosocialistes, que titllen de "molt greu" per a la llibertat d'expressió i dret a la informació l'actitud de l'exresponsable d'informació de la Guàrdia Urbana de Barcelona. Un jutjat va ordenar eliminar cinc minuts del documental en l'emissió pel Canal 33 després d'una demanda presentada per Gibanel.

Aquest dimarts, ERC de Gavà també ha demanat el cessament de Gibanel i ha avançat que si això no es produeix, els republicans portaran la proposta al ple municipal del 29 de gener.

stats