Societat 09/10/2020

El ministeri d'Interior desplegarà controls policials a les sortides de Madrid per impedir trajectes injustificats

El ministeri ho té "tot preparat" per activar agents de les forces i els cossos de seguretat de l'Estat de manera immediata

Ara
1 min
Controls de la Policia Nacional ahir a l’estació de metro de Vallecas.

BarcelonaEl ministeri de l'Interior desplegarà un ampli dispositiu de controls policials a les sortides de Madrid i de la resta de municipis afectats per les restriccions de mobilitat amb l'objectiu d'impedir desplaçaments injustificats a la capital espanyola i frenar, així, l'avanç del virus. L'operatiu s'activarà en aplicació de l'estat d'alarma, que el consell de ministres ha aprovat aquest divendres en una reunió extraordinària.

Segons han avançat a Europa Press fonts policials, el ministeri de l'Interior ho té "tot preparat" per fer un desplegament immediat d'agents de les forces i cossos de seguretat de l'Estat. El pla que ha dissenyat el ministeri té l'objectiu d'evitar que els madrilenys surtin de manera injustificada durant el pont del 12 d'octubre, o sigui des d'aquest divendres a la tarda fins dilluns que ve.

La decisió s'ha pres d'urgència després que el TSJ de Madrid tombés les restriccions de Sanitat per evitar la propagació del coronavirus. Fa dies que la capital espanyola registra les xifres més altes de nous contagis diaris arreu de l'Estat.

stats