Societat 05/11/2016

Investiguen si darrere del suïcidi d'un nen de 12 anys a Eibar hi ha un cas d'assetjament escolar

El nen va deixar una nota amb el nom de tres companys de classe a qui atribuïa la seva decisió, segons 'El Diario Vasco'

Efe
1 min
Dolor a l’aula. ‘Stop bullying’

DonostiL'Ertzaintza investiga si el suposat suïcidi d'un nen de 12 anys dimecres a la localitat guipuscoana d'Eibar és conseqüència d'una situació d'assetjament escolar. El menor va deixar una nota amb els noms de tres companys de classe a qui atribuïa la seva decisió, segons publica 'El Diario Vasco'. El departament basc de Seguretat ha confirmat que s'està investigant aquest cas, però no ha donat cap detall sobre els fets.

El menor es va llançar al buit dimecres a la tarda des del seu domicili, que és en un tercer pis, i va morir al lloc a causa de les ferides que havia patit.

Club d'handbol

En la nota el nen també esmentava una persona vinculada a un club d'handbol al qual anava a entrenar. El departament basc d'Educació, afegeix el diari, va descartar que el nen hagués patit assetjament escolar, mentre que al club d'handbol han rebutjat que fos "objecte d'agressions, mofes o tracte vexatori" per altres menors en els entrenaments o en la fase de competició.

La Fiscalia de Menors investiga els fets, tot i que ha advertit que és aviat per determinar si hi va haver cap tipus d'assetjament que portés el nen a acabar amb la seva vida.

stats