Societat 03/07/2016

Investiguen la mort d'una treballadora d'un zoo atacada per un tigre a Benidorm

La cuidadora estava netejant el refugi dels felins, que tenien la porta oberta

Efe
1 min
Engtrada del parc zoològic de Benidorm on va morir la cuidadora

BenidormUn jutge investiga la mort d'una cuidadora del parc zoològic Terra Natura de Benidorm després de ser atacada per un tigre. Segons sembla, la porta dels felins estava oberta. El gerent del parc, Alberto Gaforio, assegura que les instal·lacions compten amb un "estricte protocol de seguretat".

Gaforio ha explicat que a hores d'ara "no se sap exactament què ha passat" i que fins que no s'acabi la investigació han confinat l'animal perquè estigui "aïllat de la resta". Al principi s'havia apuntat que la dona podria haver-se deixat la porta dels tigres oberta en un descuit.

La dona, que "tenia una àmplia experiència com a cuidadora" i feia vuit anys que estava a les instal·lacions, ha patit l'atac quan netejava el refugi interior dels tigres asiàtics, un espai reservat al personal i que no veuen els visitants.

El parc ha transmès el condol a la família de la cuidadora i a la resta de personal. Aquest diumenge han continuat les activitats, tot i que es suprimiran i modificaran les que comporten una interacció amb els animals.

stats