SOCIETAT
Societat 14/08/2012

En fase de control el foc de Vilopriu, que ha cremat 14 hectàrees

El foc es va originar aquest dimarts al marge dret de la carretera GI-631, a la sortida d'aquest municipi del Baix Empordà. Investiguen si ha estat provocat i si al seu darrere s'amaga la mà d'un piròman

Acn
1 min

BarcelonaEls bombers han aconseguit situar en fase de control l'incendi de Vilopriu, que es va originar aquest dimarts al marge dret de la carretera GI-631, a la sortida d'aquest municipi del Baix Empordà. El foc ha cremat catorze hectàrees i els bombers preveuen donar-lo per controlat en les properes hores.

Els Mossos d'Esquadra investiguen ara si ha estat provocat i si al seu darrere s'amaga la mà d'un piròman. Precisament, aquesta zona és un dels punts on, en els darrers anys, s'han declarat nombrosos incendis intencionats. I és que aquesta zona del Baix Empordà, en els darrers anys, acumula un gran nombre de focs provocats. Segons les darreres dades dels Agents Rurals, des del 1991 als boscos de Vilopriu s'hi han declarat fins a 190 incendis forestals, dels quals 173 han sigut intencionats.

stats