La fiscalia acusa els membres del grup homòfob Pilla Pilla de denigrar els homosexuals

Les acusacions mantenen la petició d'entre 15 i 21 anys de pena per al líder del grup

Vist per a sentència el judici contra el líder del projecte homòfob Pilla Pilla i cinc presumptes col·laboradors, acusats d’atacar tres homes homosexuals a finals del 2013 a Granollers. El cap del grup es feia passar per menor i quedava amb les víctimes per xats de cites. Després s’hi presentava acompanyat pel grup, que arraconava la víctima i el cosia a preguntes sobre la seva sexualitat mentre ho gravaven en vídeo. Després ho penjaven a les xarxes assegurant que es tractava d’un pedòfil. El fiscal de delictes d’odi, Miguel Ángel Aguilar, ha acusat els processats de “denigrar” les víctimes i el col·lectiu en el seu informe final.

L’homofòbia dels ‘Pilla pilla’ a judici: “Maricon de merda, on vas?”

El fiscal demana una condemna d’entre 5 i 21 anys de presó per al grup –les peticions de pena més altes són per al líder i per a l'home acusat de gravar els vídeos–, mentre que l’acusació popular, que exerceixen l’Observatori contra l’Homofòbia i la Comissió 28-J, en demana entre 2 i 15.

El líder del projecte Pilla Pilla va al·legar durant la seva declaració al judici que el seu objectiu era denunciar pederastes i va negar que tingués res a veure amb el projecte d'extrema dreta rus Occupy Paedophilia, una versió que han desestimat les acusacions durant el seu informe final.

El líder del projecte homòfob 'Pilla pilla' diu que el seu objectiu era descobrir pederastes

Aquest divendres també ha declarat com a testimoni un mosso d'esquadra especialitzat en grups extremistes que ha ratificat els vincles entre els Pilla Pilla i els Ocuppy, així com el fet que el grup que va actuar a Granollers utilitzava simbologia neonazi.