Societat 02/09/2014

L'Ajuntament es compromet a tancar "tots els pisos turístics il·legals" de la Barceloneta

El consistori promet seguir actuant contra la problemàtica a la trobada setmanal entre la regidora de Ciutat Vella i els veïns

Ara
1 min

Barcelona"Ens comprometem a tancar tots els pisos turístics il·legals de la Barceloneta". Aquesta ha estat la promesa de la regidora de Ciutat Vella, Mercè Homs, al veïns de la Barceloneta, en la seva trobada setmanal celebrada aquest vespre per seguir l'evolució de la problemàtica. Segons ha assegurat a l'ARA un dels seus portaveus, Sergi Arnás, fins que no s'actuï de "forma contundent" no confiaran que s'acabi realment el conflicte. Arnás ha explicat que l'Ajuntament els ha promès que s'actuarà així i que destinaran efectius per aconseguir el tancament de tots els apartaments il·legals. "No es pot actuar de forma ràpida i urgent per acabar amb el problema, cal un pla a llarg termini", han denunciat els veïns en acabar la reunió.

Sota el lema 'Tots els barris som la Barceloneta', demà dimecres se celebraran tres concentracions dels veïns del Raval, del Casc Antic i del Barri Gòtic a diferents punts de la ciutat per debatre sobre el model turístic.

stats