Societat 03/09/2019

Sis infectats de listeriosi a Alemanya després de menjar carn que va portar un sevillà

El producte es va consumir en un dinar familiar i totes les persones van desenvolupar els símptomes

Efe
1 min
El bacteri 'Listeria monocytogenes'

SevillaSis persones d'una mateixa família a Alemanya han resultat infectades per listeriosi després de menjar carn entatxonada de La Mechá que un sevillà els va portar el 21 d'agost. L'home ha explicat que va comprar la carn en una botiga de Sevilla l'1 d'agost i se la va endur a Lahr, on viu la seva parella, per consumir-la el 21 d'agost en un dinar familiar.

Uns dies després de menjar el producte, totes les persones que eren al dinar van començar a desenvolupar els símptomes de la malaltia, encara que s'han recuperat bé. La parella de l'home, però, ha hagut de seguir un tractament uns dies més. Les persones afectades, a part de la parella, són la mare d'ella, els seus oncles i les seves nebodes.

El mateix sevillà també va resultar afectat després de menjar un dels paquets de carn que va portar a Alemanya. L'home s'havia endut diversos productes de gastronomia espanyola a la visita de la família de la seva parella, com pernil i oli d'oliva. La carn entatxonada era de Magrudis, no d'una marca blanca.

stats