Societat 14/11/2014

Gallardón diu sentir "fàstic" per la retirada de la llei de l'avortament

L'exministre de Justícia diu que, independentment de quin ha estat el motiu de la retirada, l'únic que li fa "és fàstic"

Europa Press
1 min
L'exministre de Justícia, Alberto Ruiz Gallardón, en una imatge d'arxiu

BarcelonaL'exministre de Justícia Alberto Ruiz-Gallardón ha assegurat que li fan "fàstic" els motius que hagin pogut provocar la retirada del projecte de llei de l'avortament, que preveia restringir més aquest dret. "Tant me fa, no m'importa que hagi estat perquè ho hagi promogut un lobi econòmic o perquè algú hagi pogut pensar que és un benefici electoral, això tant m'és. Per tant, sigui quin sigui el motiu, l'únic que em fa és fàstic, no m'importa", ha assenyalat.

Segons Gallardón, "ni un sol dels motius que es poden imaginar" es pot anteposar al "deure moral de qualsevol ésser humà de defensar la vida dels seus semblants".

Així ho ha indicat durant la seva intervenció en el XVI Congrés Catòlics i Vida Pública, organitzat per l'Associació Catòlica de Propagandistes i la Fundació Universitària San Pablo CEU, que se celebra des d'aquest divendres fins diumenge al campus de Montepríncipe.

stats