Societat 26/03/2019

Llibertat per al conductor que va atropellar un nen de dos anys a Taradell

El detingut per l'atropellament mortal d'una dona en una parada de bus de Sabadell també queda en llibertat amb càrrecs

Acn
1 min
El servei d’urgències de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell ha registrat un increment de l’activitat que ha provocat situacions de col·lapse.

BarcelonaEl jutjat d'instrucció número 1 de Vic ha acordat aquest dimarts la llibertat provisional per al conductor que va atropellar mortalment un nen de dos anys a Taradell (Osona). La magistrada li ha imposat mesures cautelars i ara l'home haurà de comparèixer setmanalment al jutjat. A més, la jutge li ha retirat el passaport, li ha prohibit sortir del país i li ha retirat el permís de conduir. La causa està oberta i s'atribueix al presumpte autor un delicte d'homicidi imprudent. Els fets van passar aquest dilluns a la tarda quan la víctima travessava el carrer per un pas de vianants. El menor va morir a l'Hospital de Vic.

En paral·lel, el jutjat d'instrucció número 4 de Sabadell va deixar aquest dilluns en llibertat amb càrrecs el detingut per l'atropellament mortalment a una dona diumenge en una parada de bus de Sabadell. La magistrada va ordenar que l'home comparegui setmanalment al jutjat, li va retirar el passaport i li va prohibir sortir del territori. A més, la jutge també va acordar la intervenció del cotxe i la retirada del permís de conduir. L'home va estavellar el vehicle contra una marquesina ubicada a l'entrada del cementiri, i va provocar així la mort d'una dona de 86 anys. També va ferir greument una altra dona, de 85 anys. L'home va donar positiu en cocaïna.

stats