Societat 04/01/2017

En llibertat provisional el jove que va cremar nou cotxes per enemistat amb els propietaris

El jutge el continuarà investigant per danys continuats

Ara
1 min

BarcelonaUn jutge ha deixat aquest dimecres en llibertat provisional el jove de 23 anys detingut per haver cremat intencionadament nou cotxes en quatre dies a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà). El noi va calar foc als vehicles per enemistat amb els propietaris, segons els Mossos d'Esquadra.

El magistrat ha interrogat el jove, que tenia antecedents per altres delictes. El responsabilitza d'un delicte de danys continuats. El noi va incendiar sis dels vehicles per enemistat amb els amos. El foc va afectar de retruc tres turismes més i va fer malbé la façana de dos edificis.

Dilluns, l'Ajuntament es va reunir amb la comunitat marroquina –de la qual formen part tant el detingut com els propietaris dels cotxes cremats– per abordar el cas i demanar-los col·laboració en la investigació. També es va acordar reforçar la vigilància al municipi.

Una de les mesures passa per la instal·lació de càmeres de seguretat al carrer, que gravaran tant la via pública com les matricules dels cotxes. El consistori ja ha pressupostat 80.000 euros per instal·lar-ne diverses abans de l'estiu.

stats