Societat 26/11/2018

Investiguen la mort de l'home que va aparèixer amb pedres lligades al pantà de Boadella

Els forenses faran avui l'autòpsia per aclarir les causes de la mort i la identitat de la víctima

Ara
1 min
Pla general de la zona custodiada pels Mossos

BoadellaEls Mossos investiguen la mort de l'home que va aparèixer amb pedres lligades i senyals de violència al pantà de Darnius-Boadella, a l'Alt Empordà. Els forenses li faran l'autòpsia avui per identificar-lo i aclarir les causes de la seva mort. Dos pescadors van veure el cos dissabte al migdia. Els Mossos d'Esquadra van trobar indicis de criminalitat de terceres persones: el cadàver va aparèixer mig submergit, amb clars signes de violència i amb pedres lligades a diverses parts del cos.

Segons va avançar l’ACN, la corda que subjectava les pedres també estava lligada al voltant de la cara de l’home i li tapava la boca. Les mateixes fonts indiquen que, en el moment en què es va trobar, l’home feia al voltant de 24 hores que havia mort.

Quan van trobar el cos, els dos pescadors van trucar immediatament als Mossos d’Esquadra, que hi van desplaçar diverses patrulles de seguretat ciutadana, investigadors i fins i tot un helicòpter del cos. Els agents han treballat a la zona durant tota la nit per aclarir les causes dels fets.

stats