Societat 30/08/2018

Localitzen el cos d'una dona a Tavertet

Podria ser la desapareguda que es busca al municipi des del passat dilluns

Ara
1 min
Efectius dels Bombers traslladant el cos sense vida de l'excursionista desapareguda

BarcelonaUn grup d'efectius del GRAE (Grup d'Actuacions Especials) dels Bombers de la Generalitat han localitzat aquesta tarda, a les 17.30 h, el cos d'una dona morta al fons d'una cinglera de Tavertet.

Encara s'ha d'identificar el cos, però podria tractar-se de la dona de 70 anys que es busca des d'aquest dilluns al vespre per la zona del municipi.

El dispositiu de recerca ha comptat des de dilluns amb la participació dels Bombers de la Generalitat, que han desplegat també efectius del GRAE, tant de muntanya com de la unitat subaquàtica. També han intervingut a la recerca el Grup Caní de Recerca (GCR), el GEM (Grup d'Emergències Mèdiques), helicòpters de rescat i els Mossos d'Esquadra, que han desplaçat les unitats canina i de muntanya, així com efectius de Seguretat Ciutadana, helicòpters, el SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques), la Creu Roja i nombrosos voluntaris de la zona.

Els grups de recerca d'emergència s'han coordinat aquests dies amb voluntaris que han buscat la desapareguda tant pel poble com pels seus voltants, incloent-hi camins, carreteres, fonts, basses, torrenteres i cingles. Els helicòpters han sobrevolat les zones d'accés més difícil.

stats