Societat 14/12/2020

La màgia dels Reis d'Orient es podrà veure al Parc del Fòrum a Barcelona

Per visitar la instal·lació s'haurà de demanar cita prèvia online

Eugènia Cardona
2 min
Els reis d'Orient, a la seva arribada a Barcelona / PERE VIRGILI

BarcelonaLa instal·lació La màgia d’Orient serà el punt de recollida de les cartes als Reis d'Orient durant aquest Nadal insòlit. El muntatge es podrà visitar des del 28 de desembre al 5 de gener al Parc del Fòrum, que es calcula que acollirà fins a 45.000 persones amb cita prèvia. L’Ajuntament de Barcelona garanteix que és un espai segur i compleix tots els requisits de les autoritats sanitàries.

Els infants podran "veure les carrosses, criatures fantàstiques i la Gran Bústia Reial" en un recorregut immersiu de mitja hora al Fòrum. Així ho ha explicat el director de Programes Culturals, Esteve Caramés, aquesta tarda. Cada adult podrà adquirir gratuïtament fins a cinc entrades de les 45.000 que estaran disponibles a la web de l'Ajuntament. Els infants podran portar allà les seves cartes o enviar-les en línia al mateix portal. Caramés ha assegurat que se seguiran estrictament les mesures de seguretat i hi haurà un servei de neteja reforçat: "És un espai molt gran, a l’aire lliure i té prou capacitat per respectar la distància entre persones de dos metres”.

La màgia dels Reis Mags es podrà veure al Parc del Fòrum

El recinte estarà obert des de les 11 del matí fins a les 17 h, excepte el dia de Cap d’Any i el dia 5 de gener, que es retransmetrà l’arribada dels Reis d'Orient a Barcelona. Davant la cancel·lació de la Cavalcada per evitar aglomeracions, el consistori ha adaptat la nit de Reis: "Us deixarem veure tot el que passa abans de fer la Cavalcada. Serà una barreja de ciència, tecnologia i màgia". L’espectacle, que comptarà amb el desembarcament dels Reis al port, un parlament de l’alcaldessa Ada Colau i la visita del carregament de regals, es podrà seguir des de casa i a través de la retransmissió de betevé, TV3 i RTVE a les 19.30 h del dia 5 de gener.

stats