Societat 04/11/2013

Cinc detinguts i 3.700 plantes de marihuana confiscades a Sabadell

Segons els Mossos, les dues plantacions localitzades, d'uns 300 metres quadrats cadascuna, són de les més importants descobertes a la ciutat els últims anys

Efe
1 min

BarcelonaCinc persones han estat detingudes en una operació dels Mossos d'Esquadra en què han confiscat més de 3.700 plantes de marihuana en unes naus industrials a la ciutat de Sabadell (Vallès Occidental).

Segons ha informat aquest dilluns la policia catalana en un comunicat, agents de la unitat d'investigació de la comissaria de Sabadell van arrestar el 29 d'octubre les cinc persones després d'una investigació que havia començat el mes de setembre.

En el marc de l'operació es van fer escorcolls en dues naus industrials de Sabadell, on els policies van comprovar que, sota l'aparença de negocis relacionats amb la construcció es feia el cultiu de la droga.

Segons els Mossos, les dues plantacions localitzades, d'uns 300 metres quadrats cadascuna, són de les més importants descobertes en aquesta ciutat els últims anys.

La policia va decomissar un total de 3.797 plantes en tres fases de creixement, i va trobar tota mena d'instruments i material destinat al cultiu de la droga, com filtres, ventiladors, aparells de regadiu i fertilitzants.

Arran de l'operació es van detenir els dos administradors de les empreses utilitzades per encobrir la plantació, així com tres persones més.

Tres dels detinguts són de nacionalitat espanyola i dos són dominicans, tots veïns de Sabadell i d'entre 20 i 47 anys.

Tots cinc van passar a disposició judicial davant del jutge d'instrucció de guàrdia a Sabadell i van quedar en llibertat amb càrrecs.

stats