Societat 14/05/2017

Maten a trets al mig del carrer el Niño Sáez, un famós lladre de Madrid

La víctima, de 36 anys, es dedicava a robar comerços amb la tècnica del 'butrón'

Efe
1 min
La víctima estesa a terra.

MadridFrancisco Javier Martín Sáez, conegut com a 'Niño Sáez', de 36 anys, i famós per robar amb els mètodes de l'allunatge i el 'butrón', ha estat assassinat a trets aquest matí al mig del carrer, al districte madrileny de Latina.

Fonts de la Prefectura Superior de Policia han informat a l'agència Efe que el crim ha passat al voltant de les 11.30 quan la víctima ha rebut tres impactes de bala, dos al tòrax esquerre i l'altre al coll, al carrer Laín Calvo.

Greument ferit, el Niño Sáez s'ha desplaçat uns quants carrers buscant ajuda fins a arribar al número 24 de Juan Tornero, on s'ha desplomat.

Fonts d'Emergències Madrid han assenyalat que, quan els facultatius del Samur han arribat al lloc, la víctima ha entrat en aturada cardiorespiratòria. Els sanitaris han intentat reanimar-lo durant 30 minuts sense èxit, i n'han acabat confirmant la mort.

La Policia Nacional s'ha fet càrrec de la investigació del crim per aclarir les causes de l'assassinat i qui hi ha al darrere de l'atac.

Francisco Javier Martín Sáez comptava amb un ampli historial delictiu i la Policia el considera el líder d'una banda dedicada a rebentar caixes fortes i de seguretat i robar cotxes d'alta gamma, que a més d'actuar a Madrid ho havia fet a Màlaga, Múrcia o Zamora.

Expert conductor, el Niño Sáez va ser detingut en nombroses ocasions i estava acusat de cometre almenys 22 delictes.

stats