Societat 06/04/2018

Executen un home d'un tret al cap mentre passejava amb familiars per Madrid

La policia busca els pistolers, que han fugit corrents

Efe
1 min
UN RISC PER A L’ECONOMIA ESPANYOLA
 La policia va escorcollar diferents oficines de Banco Madrid a mitjans de març. El jutge de l’Audiència Nacional Fernando Andreu accepta a tràmit la querella presentada per dos clients perquè entén que Banco Madrid i la seva excúpula podrien haver causat “nombrosos” perjudicis no només als dipositants i inversors, sinó també a l’economia espanyola.

MadridUn home de 31 anys ha mort aquest divendres a la tarda al barri de Chamberí de Madrid després de rebre almenys un tret al cap mentre passejava pel carrer amb uns familiars. El grup que l'ha assaltat ha fugit corrents. Fonts properes a la investigació apunten a una revenja com a principal hipòtesi del crim. La Policia busca els pistolers.

Segons fonts de la Policia i d'Emergències de Madrid, els fets s'han produït cap a dos quarts de set de la tarda davant del número 3 del carrer Fernando el Católico. La víctima, que tenia antecedents policials, anava passejant amb uns familiars quan ha rebut l'impacte al cap, tot i que els aqutors, que haurien actuat a cara descoberta, haurien disparat més trets. Els vianants que caminaven per la zona han fugit espantats després de les detonacions.

Fins a tretze dotacions de la policia i quatre ambulàncies han acudit al lloc dels fets. Els serveis d'emergències han intentat reanimar la víctima durant mitja hora però finalment ha mort. Un equip de psicòlegs també ha atès els familiars de l'home.

stats