Espectacular calabruixada al Maresme

Un xàfec intens va col·lapsar ahir a la nit la C-32 i va deixar gruixos de neu granulada de fins a 20 centímetres

Una forta calabruixada va provocar un col·lapse ahir al vespre a la C-32. Les precipitacions més intenses de neu granulada es van produir al voltant de Mataró, on el gruix de l'emblanquinada va rondar entre els 10 i els 20 centímetres. El xàfec va complicar molt el trànsit en aquesta via fins a l'arribada les màquines llevaneu. Municipis com Argentona i Premià de Mar també van quedar ben blancs.

Més enllà d'aquesta intensa tempesta al Maresme ahir a la tarda també hi va haver ruixats intensos a la Garrotxa, al Pla de l'Estany i l'Alt Empordà. Indrets com Banyoles, Besalú, Montagut o Castellfollit de la Roca també van quedar emblanquinats i hi va haver problemes per circular en alguns trams de l'autovia A-26. La calamarsada també ha estat important a Sabadell, on ha tenyit de blanc carrers i voreres. 

Cal destacar registres de fins a 49 litres a Darnius, 42 a Argentona, 32 a Llers, 21 a Cabrera de Mar, 20 a Vilassar de Mar o 18 a Figueres. Aquest canvi de temps suposa el tret d'inici d'una setmana que serà molt més hivernal que les anteriors.

Més continguts de