No es veu fred intens ni a curt ni a mitjà termini

La bonança seguirà present durant bona part de la setmana que ve amb menys boira

Aquesta matinada ha sigut lleugerament més freda que l'anterior. En moltes fondalades de l'interior ha tornat a glaçar. Durant aquest diumenge esperem que l'ambient fresc o fred del matí en molts indrets de l'interior se suavitzi de cara a migdia, amb la desaparició de moltes boires que encara persisteixin a la Catalunya central i a Osona, especialment. 
Com a novetat, a mesura que avancin les hores el cel s'anirà tapant a la Vall d'Aran i en zones de la cara nord del Pirineu occidental, on podria precipitar feblement durant la tarda i el vespre, amb neu cap als 1.800 m. Poca cosa en general.
 
 
Cap a ponent, a les Terres de l'Ebre i al Camp de Tarragona, el vent de mestral bufarà amb ganes una gran part de la jornada, amb cops que podran superar puntualment els 90 km/h. Durant el migdia i la tarda, aquests vents terrers arribaran reescalfats a tot el litoral sud i a gran part de la costa central, on és molt probable que s'acostin o se superin puntualment els 20 °C. A tot el litoral imperarà la bonança durant gran part de la jornada.
 
  
La setmana que ve seguirem amb temps estable i encara ventós durant dilluns i més  calma durant la jornada de dimarts. De cara a finals de setmana podríem entrar sota la influència de fronts atlàntics més productius sobre Catalunya, especialment cap al Pirineu, on podrien deixar les tan esperades nevades.