Societat 27/11/2013

Barcelona acollirà un casament de luxe de la multimilionària família Mittal

El multimilionari indi Lakshmi Mittal, propietari d'Arcelor-Mittal, la siderúrgica més gran del món, ha elegit la capital catalana per celebrar-hi el casament d'una de les seves filles

Agències
2 min
El multimilonari Lakshmi Mittal, president i accionista majoritari de Arcelor-Mitta

BarcelonaLa família Mittal, propietària de la multinacional siderúrgica Arcelor-Mittal, celebrarà a Barcelona el pròxim casament familiar, que tindrà lloc entre el 6 i el 8 de desembre i congregarà un miler de persones a la Sala Oval del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC).

Pramod Mittal, el germà del multimilionari Lakshmi Mittal, ha estat qui ha contactat amb l'Ajuntament de Barcelona i Turisme de Barcelona per organitzar-hi el casament, segons ha informat 'El Economista'. El president de Turisme de Barcelona, Joan Gaspart, ha estat preguntat per l'esdeveniment aquest dimecres en roda de premsa, i ha remarcat que l'entitat no organitza el casament, tot i que sí que han requerit la seva col·laboració, fet que ha assegurat que fa amb "qualsevol altre casament d'estrangers" que vulguin casar-se a Barcelona.

"Aquest senyor està enamorat de Barcelona, i si casa la seva filla aquí i ens demana col·laboració, ho farem, com fem amb qualsevol altra persona. Tant de bo hi hagués més casaments com aquest a Barcelona", ha manifestat Gaspart.

Una de les tasques de les quals s'ha encarregat Turisme de Barcelona és de la reserva de places hoteleres en establiments de luxe de la ciutat, com l'Hotel Arts i el Vela, tots dos a primera línia de mar.

La família Mittal pretén dur a terme la celebració amb la màxima discreció, però ha transcendit que el banquet se celebrarà a la Sala Oval del Museu Nacional d'Art de Catalunya, amb capacitat per a unes 1.500 persones.

El pressupost del casament no s'ha fet públic, però l'any 2004, la família Mittal ja va protagonitzar un fastuós casament a París, un enllaç que va tenir lloc a Versalles durant sis dies i que va costar 55 milions de dòlars, en els quals anaven inclosos alguns convidats, com l'actor de cinema indi Shahrukh Khan i la cantant australiana Kylie Minogue, amb actuació inclosa.

stats