Societat 11/06/2016

Una moció de censura al Catllar pren l'alcaldia al PSC i la dóna a ERC

Tota l'oposició (CiU, ERC, ICV i Unicat) vota a favor del text al·legant pèrdua de confiança mentre que els regidors socialistes hi veuen "un pacte de perdedors"

Acn
1 min
El nou alcalde del Catllar, el republicà Joan Díaz

El CatllarEl suport de tota l'oposició a la moció de censura contra l'alcalde socialista del Catllar, Antonio López, ha fet nou alcalde el regidor d'ERC Joan Díaz, fins ara regidor del consistori. Els set regidors d'ERC, CiU, Iniciativa i Unicat han votat a favor de la moció, mentre que només els quatre regidors socialistes hi ha votat en contra.

L'oposició ha al·legat una pèrdua de confiança en la gestió municipal, agreujada des que es van presentar els pressupostos. Per a López, l'impuls de la moció és "un pacte de perdedors".

Un grup de ciutadans d'esquenes que segueixen la moció de censura des de fora de l'Ajuntament

L'expectació ha estat màxima a la població, on la sala de plens ha quedat petita per seguir el debat i els ciutadans s'han agrupat a la plaça de la Vila per seguir la sessió en una pantalla a la façana del consistori.

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i la secretària d'organització del PSC, Assumpta Escarp, durant el debat de la moció de censura

A la mateixa sala, López ha rebut el suport dels socialistes Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, i Assumpta Escarp, secretària d'organització del PSC.

stats