Societat 15/11/2014

Busquen l'home francès de 31 anys desaparegut el 5 d'octubre a Montserrat

Els Bombers tenen l'ajuda d'uns 60 voluntaris, la majoria amics i familiars del noi, que han vingut expressament de França

Acn
1 min

BarcelonaUna seixantena de voluntaris han anat aquest dissabte a Montserrat per buscar l'home francès de 31 anys que el 5 d'octubre va desaparèixer al massís. La majoria són de nacionalitat francesa, amics i familiars del jove, i tenen el suport en la recerca de deu dotacions dels Bombers, entre els quals la unitat canina, i dues més de Mossos.

El cos de Bombers ja va es va desplaçar dijous i divendres a la zona per tornar a buscar l'home davant de nous indicis. Aquest dissabte a més els Bombers col·laboren amb la recerca i supervisen i coordinen l'operatiu de 58 voluntaris.

Les primeres batudes es van fer a les rodalies de Can Massana, dins el terme del Bruc (Anoia). L'avís de la desaparició es va rebre el diumenge 5 d'octubre quan els Mossos van ser alertats per la parella que l'home no havia tornat a casa. El desaparegut havia sortit a caminar sol per la muntanya de Montserrat i, ràpidament, es va localitzar el seu cotxe en un pàrquing de la zona.

stats