Societat 17/07/2017

Mor Francesc Martínez de Foix i Llorens, compromès amb la integració de les persones amb discapacitat intel·lectual

El director general del Grup Cooperatiu Taller Escola Barcelona (TEB) i impulsor dels Special Olympics va rebre l'any 2012 la Creu de Sant Jordi de la Generalitat

Acn
1 min
Francesc Martínez de Foix, en una imatge recent al menjador del Taller Escola Barcelona (TEB)

BarcelonaFrancesc Martínez de Foix i Llorens, director general del Grup Cooperatiu Taller Escola Barcelona (TEB), ha mort als 63 anys. El fundador i president fins aquest mes de març de la Federació Catalana d'Esports amb Discapacitat (Acell) i un dels impulsors dels Special Olympics no ha pogut superar les seqüeles de l'ictus que va patir fa un mes i mig i ha mort aquest diumenge, segons ha informat en un comunicat el TEB. La seva llarga trajectòria i compromís a favor de la integració de les persones amb discapacitat intel·lectual a través del cooperativisme i l'economia social el van fer mereixedor de la Creu de Sant Jordi, que la Generalitat li va atorgar el 2012.

La vetlla per a Francesc Martínez de Foix i Llorens serà aquest dilluns, dia 17 de juliol, a partir de les 12 del migdia al Tanatori de les Corts, i la cerimònia de comiat se celebrarà dimarts, 18 de juliol, a un quart de deu del matí al mateix tanatori. Els amics i companys del Grup Cooperatiu TEB, Acell, Special Olympics Catalunya, Federació de Cooperatives de Treball, Dincat i DKV Integralia li faran un acte d'homenatge al setembre.

stats