Societat 13/08/2016

Mor un policia local de Salou en un accident de trànsit mentre estava de servei

Un cotxe ha topat amb la motocicleta que conduïa l'agent, per causes que encara s'investiguen

Ara
1 min
Dos agents patrullen per Salou en una imatge d'arxiu

SalouAquest dissabte al migdia ha mort un agent de la Policia Local de Salou (Tarragonès) en un accident de trànsit mentre estava de servei. Un cotxe ha topat amb la motocicleta que conduïa l'agent, per causes que encara s'investiguen.

Els efectius d'emergències han intentat reanimar el policia, de 31 anys, i l'han traslladat en estat crític a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on finalment ha mort.

Segons fonts municipals, l'accident ha tingut lloc cap a les dotze del migdia a la confluència de l'avinguda d'Andorra i el carrer Barbastre de Salou, quan un altre vehicle ha topat amb la motocicleta de l'agent. Segons les primeres investigacions de l'Ajuntament, tots dos vehicles estaven en moviment quan ha passat l'accident. Ara la Policia Local pren declaració als testimonis i enllesteix l'atestat per determinar com s'ha produït exactament l'accident.

L'agent, que era veí del municipi, havia guanyat les oposicions a la policia en l'última promoció i, passat l'estiu, tenia previst ingressar a l'Acadèmia de Policia de Mollet per completar la instrucció.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha mostrat el condol en nom de la corporació municipal i el cos de Policia Local i ha decretat dos dies de dol al municipi. El regidor de Seguretat i el cap de la Policia Local s'han desplaçat al centre hospitalari per fer costat a la família.

stats