Societat 19/11/2012

Els tres assaltants que han entrat a casa de l'empresari gironí mort s'han endut joies

Un grup de lladres han entrat de matinada a casa del president de la FOEG, Jordi Comas, han lligat la seva dona i l'han emmordassat a ell. Comas ha mort asfixiat. En el moment del robatori, a més del matrimoni, a l'interior de la casa hi havia també un home d'edat avançada

Elisabet Escriche / Acn
2 min
D'esquerra a dreta, el secretari general de la Foeg, David Hugas; el director comercial de l'ICF, Antoni Vallès, i el president de la patronal gironina, Jordi Comas / ACN

GironaEls tres lladres que han entrat a robar a casa del president de la patronal gironina FOEG, Jordi Comas, s'han emportat joies després de l'assalt, que ha acabat amb la mort per asfíxia de Comas. En el moment del robatori, a més del matrimoni, a l'interior de la casa hi havia també una tercera persona. Es tracta d'un home d'edat avançada, que anys enrere s'havia encarregat de mantenir la casa, i a qui el matrimoni feia temps que cuidava.

El president de la Federació d'Organitzacions Empresarials de Girona, Jordi Comas, ha mort asfixiat aquesta matinada de dilluns després que un grup de lladres hagi intentat assaltar casa seva, a Platja d'Aro. Els assaltants han lligat de cap a peus tant Comas com la seva dona. Segons ha pogut saber l'ARA, els lladres haurien introduït un mocador a la boca del president de la patronal gironina per evitar que aquest continués cridant. Comas, que tenia algun problema de salut, hauria mort asfixiat a causa de l'emmordassament.

Jordi Comas, de 67 anys, era president de la patronal gironina FOEG, i propietari de diversos hotels a Platja d'ARO –Aromar, Costa Brava, S'Agaró i Aradi–. Actualment, també era vicepresident de la Federació d'Hostaleria de Girona, vicepresident de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols i vicepresident de la Unió d'Empresaris d'Hostaleria de la Costa Brava Centre. També havia ocupat la presidència de l'Skal Club d'Espanya i actualment n'era el vicepresident.

A nivell polític, havia estat regidor i tinent d'alcalde de Platja d' Aro.

Fa tres setmanes, un grup de lladres ja van intentar assaltar la casa de Comas, situada al carrer Nostra Senyora del Carme, entre el passeig i l'Ajuntament de Platja d'Aro. En aquella ocasió, però, va saltar l'alarma i els lladres van marxar.

stats