Un mort i un ferit en accident d'ultralleuger a Sevilla

El pilot, que no ha sobreviscut, no s'ha trobat bé i la seva acompanyant ha intentat aterrar-lo amb l'ajuda de la torre de control per ràdio, sense èxit

El pilot d'un ultralleuger ha mort i un acompanyant ha resultat ferit greu en un accident ocorregut avui a Sevilla, segons han informat a Efe fonts del Servei d'Emergències 112.

L'aeroport de Sant Pablo de Sevilla està tancat al tràfic aeri des de les 13:20 hores com a conseqüència de l'accident sofert per l'aeronau a uns tres quilòmetres de la capçalera de pista. Almenys dos vols amb destinació a Sevilla han hagut de ser desviats a altres aeroports.

Pel que sembla, el pilot de l'ultralleuger no s'ha trobat bé, per la qual cosa responsables del tràfic aeri han intentat per ràdio que l'altra persona que viatjava en l'aparell, una dona, el pogués fer aterrar, encara que finalment no ha pogut fer-ho i s'ha estrellat.

Fonts del Servei d'emergències 112 han dit a Efe que una avioneta de l'aeroport i un helicòpter han intentat guiar a l'ultralleuger per ajudar-li a aterrar, encara que finalment l'avió s'ha precipitat a terra.

Segons el 112 és possible que el pilot morís durant el vol, mentre que l'acompanyant ha resultat ferida i traslladada a un hospital, encara que no s'ha precisat el seu estat.

 

Més continguts de