SUCCESSOS
Societat 03/03/2013

Un mort i un ferit crític en l'incendi d'un pis a les Corts a Barcelona

La víctima és una dona de 75 anys i el ferit, un home de 77 anys, que ha estat traslladat a la unitat de cremats de la Vall d'Hebron

Acn
1 min

BarcelonaUna dona ha mort i un home ha resultat ferit crític aquest migdia en l'incendi d'un pis al districte de les Corts a Barcelona, segons ha informat l'Ajuntament. L'incendi s'ha produït a les tres del migdia en un habitatge situat als números 96-98 de la Travessera de les Corts. Concretament, les flames han afectat un immoble del tercer pis de l'edifici. En l'incendi, una dona de 75 anys ha mort i un home de 77 anys ha resultat ferit i ha estat traslladat en estat crític a la unitat de cremats de l'Hospital de la Vall d'Hebron. El foc i el fum han afectat bàsicament el pis 3r 2a i el replà comunitari de l'edifici. Després de l'extinció, els Bombers han revisat l'edifici per comprovar que no hagi patit danys estructurals i els veïns de la resta de l'edifici han pogut tornar a casa després de ser evacuats preventivament.

Fins al lloc de l'incendi s'han desplaçat set dotacions de Bombers de Barcelona, a més dels efectius de la Guàrdia Urbana, els Mossos d'Esquadra i del Sistema d'Emergències Mèdiques. També s'ha mobilitzat un equip d'emergències socials, que ha ofert atenció als veïns que ho requereixen.

stats