SUCCESSOS

Localitzen morta una excursionista accidentada a Saldes

Els Bombers de la Generalitat han localitzat el cos sense vida d'una dona de 39 anys que s'hauria precipitat per un barranc de la serra d'Encija, al municipi de Saldes (Berguedà)

Al voltant de les 10.30 hores, els Bombers de la Generalitat han localitzat el cos sense vida d'una dona de 39 anys que s'hauria precipitat per un barranc de la serra d'Encija, al municipi de Saldes (Berguedà), mentre feia una ruta per aquesta zona. L'avís d'aquest accident el va donar el seu company a les 03.01 hores de la matinada, moment en què es van mobilitzar efectius dels Bombers de la Generalitat i dels Mossos d'Esquadra per tal d'intentar localitzar el punt a on s'hauria precipitat la dona.

Però, no ha estat fins aquest matí, a plena llum del dia, amb la incorporació d'un helicòpter i efectius del grup d'actuacions especials (GRAE), que s'ha pogut localitzar el cos sense vida de la dona al torrent de Ferrús. L'home, de 41 anys, presentava símptomes lleus d'hipotèrmia i ha estat evacuat a l'hospital Sant Bernabé de Berga.

Més continguts de