Els Mossos arresten el fill d'uns amics dels avis assassinats a Premià de Mar

El detingut és un conegut de les víctimes, una parella de 74 i 72 anys

No hi havia cap pany ni cap finestra forçada quan els Mossos d'Esquadra van arribar al número 18 del carrer Jacint Verdaguer de Premià de Mar, on hi havia una parella de 74 i 72 anys morta amb signes de violència. Això els va fer sospitar d'entrada que l'assassí no era cap estrany. I la investigació sembla que per ara ho confirma: aquesta tarda han arrestat el fill d'uns amics de la parella, segons ha pogut saber l'ARA.

Els dos avis van morir a ganivetades, segons l'agència Efe i ahir els Mossos asseguraven que treballaven amb totes les hipòtesis obertes. Però tot i la violència de la mort, que l'entrada de l'agressor no s'hagués fet per la força indicava que possiblement havien obert la porta a l'assassí. L'home que els Mossos han arrestat avui el coneixien bé, d'entrada no haurien hagut de tenir cap por d'obrir-li la porta.

Els dos avis eren sordmuts i qui en va trobar els cossos va ser el seu gendre, ahir a les set del matí, quan es va acostar al quart pis del número 18 del carrer Jacint Verdaguer, tal com feia molts matins, per dur-los a casa seva els néts perquè els fessin de cangurs. Ahir no ho van poder fer i tot el tràfec de policies i de la investigació va consternar Premià de Mar.