Societat 10/06/2017

Els Mossos arresten un home per matar el sogre enverinant-li el cafè amb llet

Segons la investigació, el detingut també va intentar assassinar la sogra amb una sobredosi del mateix fàrmac

1 min

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home per intentar matar els seus sogres al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona el 14 d'abril. Amb l'home de la parella se'n va sortir, però no va aconseguir assassinar la mare de la seva dona. Aquell dia van haver-los d'ingressar a l'hospital tots dos amb una intoxicació medicamentosa d'un fàrmac que, en altes dosis, podia ser mortal. La parella tenia uns 90 anys.

A causa de la intoxicació l'home va morir a l'hospital el 23 d'abril i la dona, que havia pres una quantitat més petita del fàrmac, va rebre l'alta uns dies després. Els policies de l'àrea d'investigació criminal de Barcelona i de la unitat d'investigació de Sarrià-Sant Gervasi han arribat a la conclusió que el gendre de la parella els havia enverinat barrejant el medicament amb dos cafès amb llet que els va donar a la nit. El sogre se'l va beure tot, però la sogra no se'l va acabar perquè hi va notar un gust estrany.

El detingut, que té 57 anys i la nacionalitat espanyola, és veí de l'Hospitalet de Llobregat i segons els Mossos patia una patologia mental a causa de la qual durant la investigació va ingressar voluntàriament en un centre psiquiàtric. Ara continua ingressat, encara que en un altre centre, i els Mossos esperen que s'estabilitzi abans de prendre-li declaració. La policia no ha comunicat que la patologia tingui res a veure amb els motius de l'enverinament i cal recordar que entitats com Obertament combaten l'estigma que relaciona directament patologies mentals amb violència.

stats