Societat 19/01/2018

En llibertat amb càrrecs el detingut per haver retingut una dona en un pis de Salou

Els Mossos d'Esquadra han localitzat manilles, passamuntanyes i armes blanques a l'habitatge

Ara
1 min

BarcelonaUna jutge de Tarragona ha deixat en llibertat amb càrrecs l'home detingut a Salou per haver retingut una dona en un pis. L'arrestat, que compta amb una desena d'antecedents policials, s'ha negat a declarar davant del magistrat. El jutge li atribueix un delicte de detenció il·legal i una agressió sexual.

Segons ha explicat el Tribunal Superior de Justícia, la fiscalia no ha sol·licitat cap mesura cautelar per a l'home. La víctima tampoc ha pogut declarar davant de la magistrada perquè no la van citar correctament.

Manilles, passamuntanyes i armes blanques al pis de Salou

Aquest dijous la policia va escorcollar el domicili del detingut, al carrer Barcelona de Salou. No hi van trobar l'arma de foc, però sí un estri que s'hi assemblava amagat tal com la víctima els havia explicat en la seva declaració. A l'interior d'una motxilla els policies també han localitzat unes manilles, un passamuntanyes i una eina amb forma de defensa metàl·lica. A més, a la cuina de l'habitatge s'hi ha trobat una ganivet de grans dimensions d'interès per a la investigació.

D'acord amb el relat policial, la víctima i l'home arrestat com a presumpte autor dels fets, de 28 anys, no tenien cap relació sentimental prèvia. Els altres dos detinguts en l'operatiu van quedar en llibertat després de declarar a comissaria el mateix dimecres.

stats