Societat 21/04/2019

Detenen l’autor de la violenta agressió sexual a Drassanes

La víctima, encara ingressada a l'Hospital Clínic, reconeix l'home en una fotografia

Ara
2 min
Un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona en una imatge d’arxiu.

BarcelonaEls Mossos d’Esquadra van detenir ahir l’autor de la violenta agressió de divendres passat a una dona a l’avinguda Drassanes de Barcelona. Segons va confirmar El Periódico, el detingut va violar brutalment la dona, d’uns 37 anys, va arrencar-li l’orella d’una mossegada i va trencar-li un braç. La víctima, encara ingressada a l’Hospital Clínic -el centre de referència en l’atenció de dones víctimes d’aquestes agressions-, va reconèixer ahir l’home en una fotografia.

Dos agents de la Guàrdia Urbana del districte de Ciutat Vella van identificar molt a prop del lloc dels fets un home de 32 anys que coincidia amb la descripció feta per un testimoni. El motiu de la identificació del sospitós va ser que l’individu portava tacats de sang els pantalons. Els Mossos van confirmar ahir a l’ARA que el detingut era de nacionalitat marroquina i feia “poc temps” que havia arribat a Barcelona. L’home probablement passarà a disposició judicial entre avui i demà, quan s’hagin conegut les circumstàncies dels fets. La brutal agressió va tenir lloc divendres cap a les cinc de la matinada als jardins del Museu Marítim de Barcelona, a prop del monument a Colom. La víctima va deambular per la zona coberta de sang i en estat de xoc i un grup de treballadors dels serveis de neteja de la ciutat que van trobar-la van alertar la Guàrdia Urbana. El Servei d’Emergències Mèdiques va traslladar la dona a l’Hospital Clínic de Barcelona.

Violació en grup a una dona a Pamplona

La Policia Nacional va detenir ahir a Pamplona tres homes acusats d’haver violat una dona diumenge passat. La jove va denunciar que el grup l’havia obligat a tenir relacions sexuals amb ells després d’abocar-li algun tipus de droga a la beguda per sotmetre la seva voluntat. Si bé la policia espanyola va detenir tres homes, que ja han passat a disposició judicial, no es descarta la implicació de més individus. El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, va qualificar aquest cas i l’agressió violenta a Drassanes de “violació” a través d’una piulada a Twitter.

stats