SOCIETAT
Societat 06/10/2012

El camioner de Figueres hauria mort arran d'una baralla i ha estat arrossegat fins a darrera del seu tràiler

Els conductors que acostumen a parar en aquest pàrquing destaquen que sempre hi ha "moltes batusses"

Acn
1 min
El camioner ha mort al pàrquing d'una gasolinera de Figueres. ACN

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra treballen amb la hipòtesi que el camioner polonès trobat mort aquest dissabte al matí en un pàrquing de Figueres hauria perdut la vida després d'una baralla amb quatre camioners més els quals l'haurien arrossegat fins a darrere del seu tràiler.

Els conductors que es trobaven al lloc dels fets asseguren que van veure com els cinc homes bevien alcohol aquest divendres al vespre. Els agents investiguen als companys de la víctima i han inspeccionat els seus vehicles.

Camioners que acostumen a parar en aquest aparcament han afirmat que sempre hi ha "moltes batusses" en aquest espai i que per entrar-hi cal una targeta especial. La víctima viatjava amb un altre conductor.

Durant diverses hores, els Mossos d'Esquadra han estat investigant les causes d'aquest succés amb alguns dels conductors implicats a la baralla. Els Mossos han precintat quatre vehicles aparcats al pàrquing de la gasolinera i han inspeccionat els camions.

Segons alguns dels conductors les baralles són "incidents habituals" i més durant el cap de setmana, que és quan alguns dels conductors acostumen a beure força alcohol. Alguns dels camioners han explicat que van veure la víctima, un home alt i d'origen polonès, aquest divendres al vespre mentre bevia acompanyat d'altres homes a l'exterior del seu vehicle.

Els Mossos d'Esquadra han precintat la zona i han trobat diverses restes de sang en el lloc dels fets.

stats