Societat 25/08/2019

Investiguen la mort d'un matrimoni de 83 anys al seu pis a Barcelona

Els veïns van alertar que sentien una forta pudor i el fill es va trobar els cossos

P.e.
2 min
El bloc de pisos del barri La Bordeta de Sants on s'ha trobat el matrimoni mort

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home i d'una dona de 83 anys trobats al seu pis a Barcelona, al barri de la Bordeta, a Sants-Montjuïc. Els veïns del bloc van alertar la policia aquest dissabte a la nit que des de feia uns dies sentien una forta pudor que venia del domicili on vivia el matrimoni d'avis. La porta del pis estava tancada i els agents van contactar amb el fill, que al cap d'una estona va obrir la porta amb les claus. A dins es va trobar els dos cossos sense vida, que estaven en un estat avançat de descomposició. Segons la primera anàlisi forense, els dos tenien signes de violència compatibles amb ferides d'arma blanca i ara els Mossos estan pendents de l'autòpsia per aclarir què va passar.

Feia prop d'una setmana que els veïns d'un bloc de pisos del carrer Mossèn Amadeu Oller de Barcelona no veien el matrimoni de 83 anys. La investigació apunta que l'home i la dona portaven diversos dies morts. Els veïns expliquen que aquest dissabte a la nit, després d'haver sentit els últims dies una forta olor que cada vegada havia sigut més intensa, van decidir avisar la policia. La pudor s'havia tornat insuportable a la sisena planta, on vivia el matrimoni en un dels habitatges. Els veïns havien trucat a la porta i no havien obtingut cap resposta. Per això pensaven que el matrimoni hauria marxat de vacances i que la forta olor estaria originada per unes bosses d'escombraries que s'haurien oblidat dins del pis.

Uns minuts després de donar l'avís, va arribar a l'edifici una patrulla de la Guàrdia Urbana. Els agents van comprovar que la porta del domicili d'on venia la pudor estava tancada i no estava forçada. Van optar per contactar amb un familiar abans de tirar la porta a terra. Abans de la mitjanit hi va anar el fill del matrimoni, que tenia les claus i va poder obrir la porta. Això va fer que la pudor s'estengués encara més. Quan va entrar, va veure els cossos de l'home i la dona morts. Els agents van certificar que estaven sense vida. Després que la primera inspecció forense determinés que els cossos, tot i el mal estat pels dies que portaven morts, tenien ferides compatibles amb l'ús d'arma blanca, la divisió d'investigació criminal dels Mossos va assumir el cas.

La porta del pis on vivien l'home i la dona que portaven diversos dies morts

La policia científica dels Mossos ha inspeccionat aquest matí el pis per recollir proves mentre els veïns s'han mostrat consternats per la mort del matrimoni d'avis. La investigació espera els resultats de l'autòpsia per concretar la causa de les morts i de moment manté totes les hipòtesis obertes. El jutjat ha decretat secret de sumari.

stats