Successos

Investiguen una dona per matar la seva filla de quatre anys a Sant Joan Despí

La mare està ingressada a l’hospital sota la custòdia dels Mossos i formalment detinguda

Ara
1 min
El bloc de Sant Joan Despí on vivien la dona i la filla

BarcelonaEls Mossos d’Esquadra investiguen una dona per matar la seva filla de quatre anys a Sant Joan Despí. La hipòtesi de la policia és que la mare va causar la mort de la nena amb pastilles i després es va intentar suïcidar amb el mateix mètode. La dona està ingressada a l’Hospital Moisès Broggi en estat molt greu i sota la custòdia dels Mossos perquè formalment l’han detingut com a presumpta autora del crim.

El pare de la nena, que estava separat de la mare, l’havia d’anar a buscar aquest dilluns a la tarda a l’escola. Però el centre li va dir que no havia anat a classe. Llavors va intentar contactar amb la dona i al final va alertar la família d’ella, que cap a dos quarts de set de la tarda va anar al pis de Sant Joan Despí on vivien la mare i la filla. Quan van entrar al domicili, es van trobar la nena morta i la dona inconscient i van avisar la policia.

Els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van poder reanimar la dona i la van traslladar a l’hospital, on continua ingressada. El cas el porta l’Àrea d’Investigació Criminal dels Mossos, i el jutjat d’instrucció número 7 de Sant Feliu de Llobregat, que va fer l’aixecament del cadàver de la nena, ha decretat el secret de les actuacions.

stats