Successos

Crim a Torroella de Montgrí: troben una dona morta en un cotxe amb diverses apunyalades

El cadàver s'ha localitzat en un camí de la zona de la Gola del Ter

2 min
Els Mossos alliberen a Bellpuig un home segrestat

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta d'una dona a la localitat gironina de Torroella de Montgrí, al Baix Empordà. El cadàver s'ha trobat a l'interior d'un cotxe, que era en un camí de la zona de la Gola del Ter, a tocar de l'Estartit. La policia catalana ha rebut l'avís d'un testimoni cap a les 12 del migdia que deia que a l'interior d'un vehicle estacionat en un camí de terra hi havia una persona sense signes vitals. Agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial de Girona s'han fet càrrec del cas per aclarir la mort de la dona, de 45 anys. A hores d'ara, la principal hipòtesi és que es tracta d'un crim: el cadàver presenta diverses apunyalades, segons fonts properes al cas.

En la primera inspecció policial no s'han detectat elements visibles de violència extrema. Durant l'aixecament del cadàver, però, els investigadors de la policia catalana han vist indicis clars d'homicidi al cos de la víctima, que serien diverses ferides d'arma blanca. D'aquesta manera, s'ha prioritzat la hipòtesi de la mort violenta per davant d'altres possibilitats, com la d'una mort accidental o voluntària. De fet, la investigació l'ha assumit directament la DIC, que s'encarrega de les morts criminals.

El cos sense vida l'han trobat en un camí aïllat molt a prop de la platja de la Gola del Ter i a tocar d'una zona on hi ha diversos restaurants. Els Mossos investiguen ara l'entorn de la víctima per aclarir el mòbil d'aquest homicidi i l'autòpsia serà clau per determinar la causa exacta de la mort. Segons fonts policials, una de les línies d'investigació és la de violència masclista. De moment, el Jutjat d'Instrucció 3 de la Bisbal d'Empordà que investiga el cas ha declarat el secret de les actuacions i el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha detallat que no consten denúncies prèvies entre la víctima i la parella.

L'entorn de la dona, que quan ha arribat la policia catalana estava asseguda sense vida al seient de la conductora i era, segons les primeres informacions, la propietària del vehicle, va presentar dissabte una denúncia per la seva desaparició després de no poder contactar amb ella durant diversos dies. Segons fonts consultades per l'ARA, a l'espera de la confirmació oficial de la seva identitat, la víctima és una veïna de Torroella de Montgrí de 45 anys. L'Ajuntament ha condemnat la mort violenta de la dona i ha convocat un minut de silenci per a aquest dilluns a les 19 h. També ha decretat dos dies de dol, durant els quals les banderes onejaran a mig pal.

stats