SOCIETAT
Societat 14/01/2013

Multa de 400 euros a un matrimoni agredit i robat a casa seva per no presentar-se al judici

Tres assaltants haurien lligat, amenaçat i agredit el matrimoni i el seu fill de set anys per endur-se poc més de 4.000 euros

Acn
2 min

BarcelonaL'Audiència de Barcelona ha imposat una multa de 200 euros a cadascun dels dos membres d'un matrimoni que aquest dilluns al matí no s'han presentat davant del tribunal que havia de jutjar un dels tres suposats lladres que va assaltar la parella i el seu fill de set anys al seu pis. Els assaltants, segons la fiscalia, haurien agredit i amenaçat amb pistoles i un ganivet la família, i es van endur poc més de 4.000 euros. Com que el matrimoni no s'ha presentat a declarar com a testimoni, el tribunal ha dictat 'in voce' una multa de 200 euros per cadascú.

El ministeri públic demana 12 anys de presó per a un dels assaltants, mentre que un altre ja va ser absolt en el seu moment i el tercer no ha pogut ser identificat. Segons el fiscal, els tres lladres van entrar al bloc de Barcelona on vivia la família a primera hora del matí del 26 de gener de l'any passat. Es van trobar el pare de família a l'escala i el van agredir amb un bat de beisbol. El van fer entrar a casa seva i allà el van lligar de mans i el van emmordassar mentre l'amenaçaven de mort a ell i al seu fill si la dona no els donava tots els diners.

El nen els va arribar a oferir la seva guardiola perquè marxessin, però els lladres van amenaçar de tallar els dits al pare si no els donaven més diners. Finalment, l'home va ordenar a la dona que els donés els 4.000 euros que guardaven en un sobre per al lloguer. Van lligar la dona de peus i mans i van marxar.

Per tot això, la fiscalia demana 12 anys de presó i més de 5.000 euros en multes i indemnitzacions per a l'acusat.

stats