VIOLÈNCIA DOMÈSTICA
Societat 06/03/2014

Una noia de 14 anys n'apallissa una altra davant d'un col·legi de Sabadell

La brutal agressió es va produir davant d'altres joves, una de les quals va gravar-ho amb el mòbil i va penjar el vídeo a internet

Efe
2 min

SabadellUna menor de 14 anys ha estat denunciada davant la Fiscalia de Menors per una brutal agressió a una altra noia de la seva mateixa edat al centre de Sabadell (Vallès Occidental) en presència d'altres joves, una de les quals va registrar la pallissa amb un mòbil i la va penjar a la xarxa.

Segons fonts policials, els fets van succeir el 26 de febrer als voltants d'un centre educatiu de Sabadell, quan l'agressora es va embrancar en una baralla a cops i puntades de peu a la cara i al cap de l'altra noia, a la qual va arribar a arrossegar pels cabells en presència, almenys, de dues joves més, que no van intervenir per detenir l'agressió.

Enmig dels sanglots de la víctima, que continua arraulida a terra intentant parar els cops, una de les amigues de l'agressora li suplica: "Maria, ja n'hi ha prou! Maria, para, sisplau, que hi ha gent!", però l'agressora no es deté.

Lluny de mostrar penediment, l'agressora va justificar després l'agressió escrivint en el seu compte d'una xarxa social que si va pegar a l'altra noia era perquè "tenia motius per fer-ho", ja que el que suposadament li va fer abans la víctima a ella "no tenia perdó", i que hi ha persones que li donen suport.

La família de la víctima va denunciar l'agressió als Mossos, que van derivar el cas a la Fiscalia de Menors. Pel que sembla, a part de les contusions, la menor agredida no va patir lesions de gravetat.

Fonts del centre on estudia l'agressora han assenyalat que ha estat expulsada després de coneixe's els fets.

La menor ja tenia un historial conflictiu i se li havia cridat l'atenció en diverses ocasions per mala conducta.

Els Mossos d'Esquadra s'han posat en contacte amb el centre per conscienciar els joves contra l'ús de la violència i el seu reflex a les xarxes socials.

stats