Societat 01/04/2013

Més cotxes, menys sinistralitat

Acaba la Setmana Santa amb més vehicles circulant a Catalunya i menys accidents dels darrers anys

Agències
1 min

BarcelonaEl director del Servei Català de Trànsit, Joan Josep Isern, ha destacat aquest dilluns que la d'aquest any ha sigut la Setmana Santa amb "més alta densitat de trànsit a les carreteres catalanes". Isern ha explicat que a les set de la tarda ja havien entrat a l'àrea metropolitana més de 515.000 vehicles, un 85% del total de vehicles, que creuen que arribaran als 610.000.

Així mateix, i a l'espera que acabi l'operació tornada de vacances, Isern ha explicat que, amb tres morts en accident de trànsit, ha sigut la Setmana Santa amb la sinistralitat més baixa des que el Servei Català de Trànsit té les competències en aquesta matèria (1997).

Des del començament del dispositiu especial de Setmana Santa, el passat 22 de març a les 15:00 hores, s'han registrat fins ara tres accidents mortals a les carreteres catalanes. El dissabte 22 de març, a la N-II a Capmany (Alt Empordà), va morir el conductor d'una furgoneta que va topar amb un camió, i el dimarts 26 de març el conductor d'un turisme que va patir un accident i va sortir del vehicle a la C-58, a Terrassa (Vallès Occidental), va ser atropellat per un altre cotxe i va morir.

L'últim accident mortal s'ha registrat al voltant de les 08:00 hores d'aquest dilluns a la carretera T-203, al terme municipal del Catllar (Tarragonès), en què ha mort una dona de 20 anys d'edat en topar el seu vehicle amb un altre turisme, el conductor del qual ha patit ferides lleus.

Els punts més conflictius a les carreteres aquest dilluns han sigut la N-340 a l'altura del Vendrell, la C-65 al seu pas per Llagostera, la C-31 a Castell-Platja d'Aro, la C-16 a la localitat de Cercs i l'AP-7 a Vilafranca del Penedès.

stats