Societat 25/03/2015

Ortega: "La recuperació dels cossos no serà ni fàcil ni ràpida"

La vicepresidenta subratlla, en declaracions a Catalunya Ràdio, que a l'aeroport del Prat està centralitzat tot el sistema de suport i acompanyament a les famílies

Ara
1 min
La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, aquest dissabte / XAVIER LOZANO / ACN

BarcelonaLa vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha assegurat que la coordinació amb les autoritats franceses s'està fent el millor possible per "recuperar aviat" els cossos de les víctimes. Amb tot, ha advertit que per l'orografia de la zona en la qual s'ha produït l'accident, la tasca no serà senzilla. "La recuperació dels cossos no serà ni fàcil ni ràpida", ha lamentat en declaracions a Catalunya Ràdio.

Ortega ha subratllat que a l'aeroport del Prat està centralitzat tot el sistema de suport i acompanyament a les famílies de les víctimes. "El fet d'estar més a prop [del lloc de l'accident] tampoc pot ajudar gaire", ha explicat tot recordant que a la zona del sinistre no s'hi pot accedir a peu, només en helicòpter.

Amb tot, la vicepresidenta ha assegurat que tots els familiars que es desplacin fins als Alps seran acollits i se'ls donarà tot el suport que calgui. Ha recordat també que cada mitja hora està en contacte amb el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, per actualitzar la informació centralitzada a l'aeroport del Prat.

stats