Publicitat
Publicitat

Detenen un menor borratxo que conduïa una moto amb dos acompanyants

El noi, de 17 anys, duplicava la taxa d'alcohol permesa

Els Mossos d'Esquadra van enxampar un noi  de 17 anys que conduïa un ciclomotor, duplicava la taxa d'alcohol permesa i portava dos acompanyants, amb la qual cosa superava el nombre d'ocupants permesos en aquest tipus de vehicle. Els fets van tenir lloc diumenge a les 08.30 hores en el punt quilomètric 17 de la C-245, al terme municipal d'Esplugues de Llobregat.

La policia catalana ha detallat en un comunicat que el conductor denunciat era de nacionalitat espanyola i veí de Sant Just Desvern (Baix Llobregat).

Quan el conductor del ciclomotor es va sotmetre a la prova de detecció d'alcohol va donar positiu amb una taxa de 0,28 mg/l alcohòlica, gairebé el doble del límit de 0,15 mg/l que li correspon com a conductor novell.

Els agents de trànsit van immobilitzar el ciclomotor i van denunciar administrativament el conductor per haver superat el nombre de places permeses i per conduir amb una taxa d'alcohol superior a la legalment fixada, una denúncia que suposa 500 euros i la pèrdua de quatre punts de la llicència de conducció.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de