Presó per al conductor drogat que va provocar un accident mortal a Argentona

El jove que va atropellar dos ciclistes a Montbrió queda en llibertat amb el passaport i el carnet retirats

El jutge ha enviat a presó el conductor que dissabte va provocar un accident mortal a Argentona i va fugir del lloc dels fets. L'home va donar positiu al test de drogues i d'alcoholèmia. El magistrat ha acordat presó provisional, comunicada i sense fiança, pels delictes de conducció temerària, lesions greus per imprudència, homicidi per imprudència i omissió del deure de socors, entre d'altres.

Els Mossos van detenir l'home a casa seva a Sant Adrià de Besòs després de la descripció d'alguns testimonis. El jutjat de guàrdia de Badalona, que ha rebut el detingut, s'inhibirà al 3 de Mataró, que és a qui competeixen els fets investigats.

Segons els testimonis, el vehicle que conduïa el detingut va provocar que una motocicleta en la qual viatjaven dos ocupants caigués. La passatgera de la motocicleta va morir i el conductor va quedar ferit crític.

Aquesta mateixa tarda el jutge també ha dictat llibertat per al conductor implicat en un segon accident amb dues víctimes mortals aquest cap de setmana. El jove implicat, que va donar positiu al test de drogues, va atropellar dos ciclistes a Montbrió i el jutge li ha retirat el carnet de conduir i el passaport, amb la qual cosa té prohibit sortir del país. També l'obliga a presentar-se als jutjats cada setmana. La causa està oberta pels delictes de conducció temerària i dos homicidis per imprudència.